Logganutanbakgrund


Vi vill endast erbjuda våra kunder det allra bästa och har därför omsorgsfullt valt ut de produkter som ingår i våra Hundogram. Vi kan med stolthet bekräfta att alla våra råvaror inte bara kommer från svenska leverantörer, utan även produceras på plats i Sverige, med undantag för Majstors dentalsticks som produceras i Ungern. Närpoducerat är något vi tror starkt på, inte bara av den anledning att vi vill stötta den svenska näringskedjan, utan även utifrån ett miljö- och djuretiskt perspektiv. Bland våra råvaror förekommer bland annat KRAV-märkta, lågallergena, glutenfria och ekologiska produkter. Vad det gäller leksakerna som ingår i våra Hundogram strävar vi så gott det går efter att även här erbjuda svenska produkter samt att samarbeta med svenska leverantörer.

Nedan kan ni läsa om några av våra leverantörer och deras produkter.

Hugo & Celine

Våra två korthåriga taxar Hugo & Celine, är inte bara chefskockar och provsmakare utan också inspirationen till både företag och produkter samt förstås galjonsfigurer på våra förpackningar!
​Tillsammans med sina hundvänner har Hugo och Celine provsmakat sig genom åtskilliga konsistenser och smaker och till slut valt tre smaker på hundglass; Lickin' Liver, Slick Salmon och Magic Moose. Dessutom har vi tagit fram bästa hundsnacksen och hundmaten för att kunna erbjuda alla våra fyrbenta vänner det bästa som finns tillgängligt på marknaden! Vi använder svenska råvaror av bästa kvalitet och glassen innehåller inget vitt socker eller laktos. Så långt det är möjligt så använder vi bara ekologiska råvaror i samtliga produkter.

 
My Treats Svenska Naturliga Hundgodis innehåller inga färgämnen, inga konstgjorda tillsatser och inga konserveringsmedel. Våra produkter är restprodukter ifrån olika svenska slakterier. Sortimentet är varmluftstorkat i 78C, sedan nedfryst för att behålla sin smakgaranti och slippa tillsätta bekämpningsmedel. Vårt hundgodis är inte rökt. Våra produkter är ifrån Sverige. Och idag räknas ju produkter inom vårt lands gränser som både klimatsmart och närproducerat. Vi är intresserade av att ge hunden ett naturligt och genuint hundgodis. Vikten för oss ligger i att kunna-presentera det bästa godiset till hunden och hundägaren.

 

Majstor

Majstors dentalsticks - Lågallergent tugg med lamm eller kalkon som enda animalisk råvara utan tillsatta artificiella färgämnen eller konserveringsmedel. Glutenfritt, sockerfritt, lätt och gott med 1% fetthalt. Lämpar sig väl för känsliga hundar med dess lågallergena egenskaper. Låt även din hund få prova!

 

Mormors Hembakta Hundkex

-
Mormors hembakta hundkex är Sveriges första 100% KRAV-märkta hundkex. Våra kex är bakade av de finaste råvaror och innehåller inga konserveringsmedel eller tillsatser. De är glutenfria och finns i fem olika smaker och en blandpåse. Vår vision var att ta fram ett hundkex som inte bara smakar gott utan också gör gott för hundens kropp, därför innehåller varje kex minst en nyttighet som tex nyponskalsmjöl som är bra för lederna. Kexen är vacuumförpackade och har en hållbarhet på 6 månader. Vi är mycket stolta över våra kex och har fått högsta betyg av en stor testpanel hundar som gärna inflikar att de är supergoda.
Läs gärna mer om oss och våra kex på vår hemsida mormorshembaktahundkex.se Naturligt gott - helt enkelt

Hundogram

Izabella och Hannahs Hundbud HB
Org.nr. 969776-6815
Stockholm

Kontakt
info@hundogram.se
info@kattogram.se
073-075 10 10
072-199 91 00